Působení FK Huzová v podzimní části sezóny

10.11.2012 15:22

V podzimní části sezóny jsme odehráli celkem 13 zápasů, z toho 12 v lize, 1 v Hanáckém poháru, a nacházíme se na 9. místě tabulky. V následujících řádcích stručně shrnu letošní působení týmu.

 

Před sezonou jsem byl optimistou, protože jaro jasně ukázalo, že se s námi bude muset na podzim počítat, i když jsme moc bodů neuhráli a jaro spíše dohrávali. Letos jsme šli do ligy ale s úplně jinými ambicemi a cíly: rozehrát se, uhrát pár bodů a hlavně stmelit partu. To se dá říci, že jsme splnili. Zapracovali jsme mladé kluky a objevili jsme asi naši nejsilnější 11ku, která víceméně pravidelně nastupovala.

 

Za celý podzim, z 8 prohraných utkání, nás herně přehrál jen o dvě třídy výše hrající Újezd u Uničova 6-0 (1-0), Jívová 6-0 (2-0) a Babice 6-1 (2-1). Naopak oproti minulým rokům jsme zaznamenali i vysoké výhry, 6-0 proti Hnojicím, další tři body za výhru 4-1 v Jiříkově.

 

Dalším pozitivem jsou zranění hráči, kteří se mezi nás vrátili. Bohužel ani tato sezóna se neobešla bez černých puntíků a pro některé hráče tak skončila předčasně. Teď si listopad, prosinec odpočineme a od ledna začíná příprava. Budeme chodit běhat, jezdit do haly a před jarní částí sezóny sehrajeme také přáteláky. Do jarních bojů můžeme vykročit v pohodě, s klidnou hlavou, a soustředit se na chyby, kvůli nimž jsme zbytečně přicházeli o body.

 

Chybami se člověk učí a nám konec konců nezbývá nic jiného. Potenciál mužstva bych po půli sezóny hodnotil celkově kladně, hráči začali chápat trenérské metody a cvičení a věřím, že jaro bude ještě o kapánek lepší. Autor: David Kubík
 

Statistika: Odehraných zápasů: 13, Vyhraných zápasů: 4, Remízových zápasů: 1, Prohraných zápasů: 8. Skóre: 25: 42, Bodů: 13