Ohlédnutí za působením FK Huzová v podzimní části soutěže

29.10.2011 20:45

V následujících pár řádcích se pokusím shrnout letošní působení týmu FK Huzová v fotbalové lize (IV. třída/ A3A).

Odehráli jsme celkem 12 zápasů a bohužel se s 11 získanými body krčíme na předposledním místě tabulky IV. třídy. Naše hra však vůbec neodpovídá postavení v tabulce. Například dnes jsme příijeli z Tršic, kde jsme v poslední minutě nastavení mohli uhrát vítězství 2-1, ale bod za remízu se třetím celkem tabulky je nakonec také více než dobrý, zvláště když jsme hráli 25 minut o deseti hráčích. Minulý týden domácí prohra, když jsme nedali v prvním poločase tutovky a mohl bych pokračovat...

Letos jsme navíc pořádně posílili sestavu, někteří hráči se vrátili, něktěří šli do Huzové dokonce s vidinou postupu do třetí třídy nebo aspoň boje o titul. Osobně jsem v probíhající sezoně odehrál bohužel pouhých 6 utkání a minimálně letos pro mě fotbal končí, ale mohu říct, že kvalita týmu se oproti minulým ročníkům zvedla o sto procent. Za celý podzim ze 7 prohraných utkání nás herně předčily jen Dolany (4-0), zbylých 6 prohraných zápasů jsme si dali branky v podstatě sami, případně jsme z různých důvodů odpadli v druhém poločase. I přes velkou nepřízeň diváků jsme ukázali, že umíme hrát i se silnými soupeři. Našim fanouškům mohu slíbit, že se časem bezpochyby sehrajeme, zapracujeme zejména na proměňování šancí a na jaře již budeme podávat kvalitní výkony, podtržené odpovídajícími výsledky, konečně začneme vítězit.

Na konec bych chtěl něco vzkázat svým spoluhráčům: Přetlačme v posledním zápase druhé Petrovice a ukažme soupeřům, že s námi musí na jaře, a hlavně do budoucna, počítat. Určitě na to máme. A ještě jedna věc: Děkujeme věrným fanouškům za podporu na utkáních a na jaře choďte klidně v ještě hojnějších počtech, výsledky se pak určitě dostaví skoro samy.

Poslední letošní zápas se hraje v sobotu v Hraničných Petrovicích (jedná se vlastně již o jarní předehrávku).

Statistika

A3A/ IV. třída/ muži

Odehraných zápasů: 12
Vyhraných zápasů: 3
Remízových zápasů: 2
Prohraných zápasů: 7
Skore: 26: 38
Bodů: 11

 

 

Autor: David Kubík, hráč FK HUZOVÁ